נא להקליד בשורת החיפוש את הפוסט שאתם מחפשים.
חיפוש

מתכון להכנת ספגטי בולונז מושחת

ספגטי בולונז

ספגטי בולונז נחשב למתכון האהוב ביותר בקרב ילדים ומבוגרים. שכן, מדובר בשילוב המושלם בין 2 רכיבים שהרבה אנשים אוהבים – ספגטי ובשר. בשורות הבאות נציג בפניכם איך תוכלו להכין ספגטי בולונז מושחת שיגרום לכם לרצות לחסל את כל הסיר. אז תכינו את עצמכם לקראת המתכון הכי טוב שתוכלו למצוא ברחבי הרשת ותכינו את הסירים.

 

איזה מצרכים אתם צריכים כדי שתוכלו להכין את הספגטי המושחת?

לצורך הכנת הספגטי המושחת אתם צריכים להכין את המצרכים הבאים:

  • פסטה איכותית
  • חצי קילו בשר טחון (לא קפוא)
  • 2 גזרים בינוניים
  • 2 בצלים לבנים
  • 2 כפות שמן זית
  • תבלין בטעם עוף
  • כוס מים לבשר
  • 4 – 5 כוסות מים לפסטה
  • קופסת רסק עגבניות
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל

 

איזה כלים אתם צריכים כדי שתוכלו להכין את הספגטי המושחת?

כדי שתוכלו להכין ספגטי מושחת על הצד הטוב ביותר, אתם צריכים שיהיו לכם 2 סירים. אחד ישמש אתכם להכנת הפסטה והשני ישמש אתכם להכנת הרוטב. בנוסף לכך, תצטרכו גם את הכלים הבאים:

  • קרש חיתוך
  • סכין
  • כף
  • קולפן

 

בואו נתחיל בהכנת המתכון

עכשיו, כשיש לכם את כל המצרכים והכלים הדרושים – אפשר סוף סוף להתחיל. בשלב זה אתם צריכים לקלוף את הגזרים ולחתוך אותם לחתיכות קטנות מאוד. הדליקו את האש ותשימו 2 כפות שמן בסיר. לאחר מכן, תקצצו את הבצלים ותטגנו אותם ביחד עם הגזר על אש קטנה. כשהבצל מזהיב, אתם יכולים להוסיף את הבשר תוך ערבוב תמידי שיאפשר לכם לראות שכל חלקי הבשר מתבשלים באופן אחיד. לאחר שהבשר מוכן, אפשר להוסיף את רסק העגבניות, התבלינים ואת המים. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב טעים ומושחת.

 

מה עם הפסטה?

בשלב הזה, כשיש לכם את הרוטב שמתקרר לאט לאט, אתם יכולים להתחיל להכין את הפסטה. תמלאו את הסיר ב- 4 או 5 כוסות מים. תדליקו את האש, תפזרו מעט מלח במים ותמתינו להרתחה. ברגע שהמים מבעבעים, זה הזמן שלכם להוסיף את הפסטה פנימה ותבשלו אותה בהתאם להוראות היצרן. ברגע שהפסטה מוכנה, תעבירו אותה אל מסננת ייעודית ותשטפו אותה במים פושרים.

 

ערבבו את שני הסירים

כעת אתם יכולים להוסיף את הפסטה אל הסיר של הרוטב (או ההפך, איך שנוח לכם). ערבבו היטב כדי שהפסטה כולה תהיה מלאה ברוטב מושחת ותחכו שהיא תתקרר. כשהפסטה כבר פושרת ולא שורפת בלשון, אתם יכולים להעביר אותה לצלחת עמוקה או קערה מפנקת ולכבד גם את האורחים. ההמלצה שלנו היא להכין כמות כפולה מראש. שכן, אתם צפויים לגלות שמדובר במתכון מושחת לגמרי שמתחסל תוך כמה רגעים, אז חבל על המאמץ הרגעי שלכם. מאחלים לכם שיהיה בתיאבון ואל תשכחו לספר מאיפה קיבלתם את המתכון.

ספגטי בולונז

 

אז מה היה לנו עד עכשיו?
עוד בנושא פסטה